هولدینگ گسترش طراحان نقش الماس در سال 1390 به شماره ثبت 419710 به عنوان یک شرکت خصوصی با هدف کارآفرینی در حوزه فروش و بازاریابی و ارائه خدمات نرم افزاری به سازمان ها، ارگان ها و کسب و کارها در سراسر کشور در بستر فناوری اطلاعات تاسیس و آغاز بکار کرده است و از همان ابتدا تا کنون این شرکت با مدیر عاملی آقای علی معارفی فعال بوده که این مهم دلیل بر ثبات و پایداری شرکت می باشد. لازم به ذکر است این شرکت در سال 1397 توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان شرکت دانش بنیان برگزیده شد که فعالیت این هولدینگ در سایت رسمی به آدرس اینترنتی Gtna.co قابل مشاهده می باشد.
شرکت دانش بنیان گسترش طراحان نقش الماس در حال حاضر در هفت حوزه اصلی و محوری به شرح زیر فعالیت دارد:
حوزه فناوری اطلاعات و بازاریابی دیجیتال با برند تجاری iNoti (آی نوتی ) به آدرس اینترنتی Inoti.com
حوزه صوت و تصویر و اشتراک ویدیو با برند تجاری Enama (اینما) به آدرس اینترنتی Enama.ir
حوزه اشتراک فیلم و سریال با برند تجاری EnamaPlus به آدرس اینترنتی Enamaplus.ir
حوزه تفریحی و توریستی با برند تجاری مرسانا به آدرس اینترنتی Mersanacomplex.com
حوزه شهر مجازی با برند تجاری FSR به آدرس اینترنتی Fsr.ir
حوزه املاک و مستغلات با برند تجاری Noor.Fsr به آدرس اینترنتی Noor.Fsr.ir
حوزه فروش قدرالسهمی املاک به آدرس اینترنتی FsrPlus.ir
در ادامه نحوه فعالیت آی نوتی ( iNoti ) یکی از هفت حوزه فعالیتی این شرکت را شرح می دهیم :
با اتکا به توان و دانش تیمی جوان و پرتلاش در کشور، پس از پنج سال تحقیق و توسعه و ایجاد زیرساخت های لازم از دی ماه سال 1395 پروژه ای با نام "آی نوتی - iNoti" را در راستای اقتصاد مقاومتی و رونق بخشی به تولید و اشتغال در فضای کسب و کارنوین در حوزه خدمات دیجیتال و بازاریابی دیجیتال و همچنین تحقق شهری مدرن و الکترونیک و و حفظ منابع طبیعی و محیط زیست آغاز نموده است. به عنوان بخش خصوصی با در نظر گرفتن اهداف والای شرکت، ظرف مدت قریب به ده سال فعالیت 45 نفر به صورت رسمی در دفتر مرکزی شرکت با حقوق و بیمه مشغول فعالیت میباشند و بالغ بر 150 عاملیت فروش با کسب مجوز رسمی از ارگانهای ذیصلاح اعم از اداره محترم اماکن کل کشور و اتحادیه کسب و کارهای مجازی، با دریافت صلاحیت ترافیکی و انتظامی و فردی در سطح کشور فعال میباشد. همچنین پنج میلیون نفر کاربر در سایت رسمی آی نوتی به آدرس https://Inoti.com ثبت نام شده اند که از سرویس ها و خدمات شرکت در حال استفاده هستند و حدود یک میلیون کسب و کار شامل کسب و کارهای خصوصی، سازمان ها و ارگان های دولتی و بیمارستان ها و ... از خدمات این شرکت بهره مند می شوند و حدود دویست و پنجاه هزار نفر بازاریاب به صورت پاره وقت و حدود یکصد هزار نفر به صورت تمام وقت مشغول فعالیت بوده و از این طریق برای خود و خانواده شان ارتزاق می کنند.
قابل ذکر است این شرکت کلیه مجوزهای لازم را از نهادهای مربوطه اخذ نموده و کاملا مطابق قانون مشغول فعالیت می باشد که در ذیل به آن اشاره میشود :
پروانه بهره برداری تولید فناوری اطلاعات ( تولید نرم افزار ) به شماره پروانه بهره برداری 221321/60 برای تعداد هجده محصول نرم افزاری
پروانه کسب از اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی به شماره صنفی 0467179124
پروانه کسب و کاران اینترنتی از مرکز اتاق اصناف تهران به شماره عضویت 723
اخذ تاییدیه دانش بنیان تولیدی نوع 2 در تاریخ 26/08/97
مجوز فعالیت سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران به شماره 21012777
پروانه کسب ، عرضه انواع خدمات در فروشگاه های مجازی شماره صنفی 0466049563
مجوز رسانه بر خط از مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
نماد اعتماد الکترونیک از مرکز توسعه تجارت و الکترونیک وزارت صنعت و معدن و تجارت
با توجه به خدمات ارایه شده در پروژه iNoti امکان بازاریابی دیجیتال نیز فراهم شده که هر فرد حقیقی و حقوقی بتواند در بخش بازاریابی نیز مشارکت کند و به ازای معرفی و فروش خدمات ارایه شده بخشی از سود مالی هر خدمت به عنوان حق الزحمه به بازاریاب تعلق می گیرد. این شرکت با همراهی و همیاری کارشناسان و متخصصان کارآزموده در کلیه شهرها و استانهای مختلف ایران و همچنین کشورهای همسایه نقش آفرینی نموده و باعث رونق و کارآفرینی کسب و کارهای نوین در حوزه های خدمات بازاریابی دیجیتال شده است. برای آنکه شما مخاطب محترم بیشتر با فعالیت ها و موفقیت های این شرکت آشنا شوید در ذیل بعضی از این مستندات را تقدیم حضورتان میگردد .
آی نوتی با افتخار موفق به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی (eNamad) با درجه اعتماد دو ستاره شده است. این نماد، تأییدی بر پایبندی ما به اصول تجارت الکترونیک و حمایت از حقوق مصرفکنندگان است.
عضویت آی نوتی در انجمن صنفی کسبوکارهای اینترنتی، افتخاری دیگر برای ماست. این عضویت، گامی مؤثر در جهت حمایت از حقوق مصرفکنندگان و مخاطبان عزیزمان میباشد.
آی نوتی با دریافت نشان نماد رسانه (نشان ملی ثبت رسانههای دیجیتال) از ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به اصول و مقررات محتوای دیجیتال پایبند است.
آی نوتی به عنوان عضوی برجسته از اتاق اصناف تهران، در حوزه خدمات USSD، SMS و فینتک فعالیت دارد و همواره به دنبال ارائه بهترین خدمات به مشتریان خود است.
آی نوتی با دریافت پروانه بهرهبرداری تولید نرمافزار از وزارت صنعت، معدن و تجارت، توانسته است استانداردهای فنی لازم را احراز کند و خدمات نرمافزاری خود را با کیفیتی عالی به مشتریان ارائه دهد.
آی نوتی با اخذ مجوز فعالیت آموزش مجازی از شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام (CINVU)، در حوزهی آموزشهای MBA و DBA نیز به فعالیتهای نرمافزاری خود تنوع بخشیده است.
به دلیل آنکه بازاریابی دیجیتال همچنان جزو فرهنگ عمومی قرار نگرفته است و حتی مراجع قانونی و انتظامی نیز بعضا به نوع فعالیت این نوع روش های فروش وقوف کامل ندارند در طی این چند سال اخیر فعالیت شرکت معضلات و مشکلات با سوء برداشت های مختلف پیش آمده است و به همین لحاظ بر آن شدیم در این خصوص نیز توضیحات و شرحی را جهت اطلاع مراجعه کنندگان به این شرکت ارائه نماییم . موضوعی که لازم است در اینجا به آن اشاره شود، شکایات واهی و بی اساسی است که خریداران، مشاورین فروش، کسب و کارهای محترم از طریق مراجع قضایی و انتظامی از شرکت و یا مدیران آن به اتهام های مختلف اعم از فعالیت هرمی، تاسیس شرکت هرمی، کلاهبرداری، تحصیل مال از طریق نامشروع و ..... انجام می دهند که غالبا به دلیل نداشتن تخصص و آگاهی کامل اقدام به خرید محصول کرده اند لیکن به همین واسطه و عدم حضور در جلسات آموزشی رایگان، نمی توانند از خدمات خریداری شده خود استفاده بهینه و درست داشته باشند که البته تعداد این شکایات کنندگان به نسبت کاربران محصولات شرکت بسیار اندک و ناچیز است .
حال برای آنکه موضوع روشن و شفاف گردد لازم می دانیم فروش محصول در شرکت که به دو طریق انجام می شود، توضیح دهیم:
فروش مستقیم برای استفاده شخص در موضوع تخصصی و شغلی خودش ( کسب و کار )
فروش علاوه بر استفاده شخصی به اشخاصی که تمایل دارند در بخش بازاریابی نیز فعالیت نمایند ( مشاور فروش )
در هر دو طریق عملا این اقدامات صورت می گیرد :
کاربر شخصا اقدام به ثبت نام در سایت رسمی شرکت میکند .
کاربر شخصا اقدام به احراز هویت، تلفن همراه، تلفن ثابت، ایمیل خود میکند .
کاربر شخصا اقدام به ارسال کارت شناسایی معتبر و درج امضای الکترونیک و دیجیتال میکند .
کاربر شخصا اقدام به تصمیم نسبت به خریدار بودن یا مشاور بودن میکند .
کاربر شخصا محصولات رو انتخاب میکند ( میتواند 24 ساعت قبل از خرید نهایی تست رایگان داشته باشد ) .
کاربر شخصا کلیه قوانین سایت و خرید کردن اینترنتی را مطالعه و تایید میکند .
کاربر شخصا از طریق کارت بانکی خود و دریافت رمز پویا اقدام به خرید میکند .
واضح است وقتی این مراحل توسط شخص کاربر طی و تایید می شود یعنی ایشان با اطلاع کامل و وقوف بر تمامی مراحل و شرایط، خدمات شرکت را خرید کرده است و وفق ماده 7 قانون تجارت الکترونیک مصوب سال 1382 که اعلام میدارد هر گاه قانون وجود امضا را لازم بداند امضا الکترونیک مکفی است . علاوه بر این موضوعات حال اگر کاربر مایل باشد که بعنوان بازاریاب برای شرکت فعالیت نماید میتواند در کلاسهای رایگان که توسط نمایندگان و کارشناسان ( حضوری و مجازی ) و چه در سایت رسمی ، شرکت کرده و آموزشهای لازم جهت استفاده از خدمات و بازاریابی آنها را آموزش ببیند. انجام عملیات خرید و آموزش و امضا قراردهای الکترونیکی برای شخص کاربر - بازاریاب یا خریدار - کسب و کار وفق ماده 10 ، 190 قانون مدنی لازم الاتباع می باشد . پس هر گونه شکایت های بعدی کاربر فاقد وجاهت و محمل قانونی است که عملا نیز چنین بوده است.
جهت آشنایی هرچه بیشتر شما مخاطب گرامی، لازم می دانیم حوزه بازاریابی دیجیتال در عصر حاضر را که به صورت کلی به سه روش تقسیم می گردد را به اختصار خدمتتان شرح دهیم :
بازاریابی تک سطحی
بازاریابی چند سطحی ( شبکه ای )
دسیسه های هرمی
بازاریابی تک سطحی :
فعالیت بر اساس بازاریابی تک سطحی با فعالیت شرکتهای هرمی و حتی شبکه ای تفاوت اساسی دارد که به آن اشاره خواهیم کرد . در این روش فرد حقیقی یا حقوقی مانند روش های سنتی می تواند مبادرت به معرفی و فروش محصول یا خدمت نماید و نسبت به فروش انجام شده پورسانت معین خود را از شرکت دریافت کند. در این روش بازاریاب نمی تواند برای خود بازاریاب جدید جذب نماید ولی می تواند افراد علاقه مند به فعالیت در بخش بازاریابی را به شرکت معرفی از مزایای ماهانه آن بهره مند شود و شرکت به صورت مستقیم با بازاراب جدید قرارداد همکاری منعقد می نماید.
بازاریابی چند سطحی ( شبکه ای )
در دهه های اخیر بازاریابی شبکه ای بعنوان یکی از روشهای نوین توزیع محصولات ، رشد قابل توجهی داشته است و در ایران عزیزمان در سال 1388 وزارت صنعت و معدن و تجارت ( صمت ) متولی بررسی و صدور مجوزات قانونی شده است که بر اساس آیین نامه تبصره ماده ۸۷ قانون نظام صنفی و بازاریابی شبکه ای این نوع فعالیت بصورت قانونی در کشورمان توسط اتحادیه کسب و کارهای مجازی و مرکز اصناف و بازرگانان ایران و هیئت عالی نظارت صورت می گیرد و افراد صرفا از فروش مستقیم محصولات توسط خود و شبکه فروشی که طی 7 سطح ساخته اند کسب درآمد میکنند .
دسیسه های هرمی
شرکت های هرمی یک مدل کسب و کار غیر متمرکز و غیر مولد هستند که در آن کسب درآمد نه از روش محصولات بلکه از ورود اعضای جدید به هرم حاصل میشود و در این ساختار شرکت ها معمولا یک حق عضویت و یا هزینه اولیه از افراد جدید دریافت می کنند، اعضای قدیمی تر با جذب افراد جدید به سود می رسند، درآمد اعضای جدید وابسته به عضو گیری بیشتر است نه فروش محصولات یا خدمات ، به دلیل ماهیت هندسی و وابستگی به رشد تصاعدی این طرح ها در مدت کوتاهی به بن بست اقتصادی رسیده و اکثر شرکت کنندگان متضرر می شوند در بسیاری از کشورها من جمله کشور عزیزخودمان طرح های هرمی بعنوان کلاهبرداری اقتصادی شناخته و غیر قانونی اعلام شده اند و باید عنوان نمود که در قانون حاکم بر کشور قانونگذار به جرم بودن اینگونه شرکت ها و فعالیت شان پرداخته است که مستند قانونی آن بند "ز" از ماده یک قانون مجازات اخلال گران در نظام اقتصادی کشور مصوب سال 1369 و اصلاحات بعدی 1384 می باشد که اعلام نموده است که ارتکاب هر یک از اعمال مذکور در بندهای ذیل جرم محسوب می شود : "تاسیس، قبول نمایندگی و عضو گیری در بنگاه، موسسه، شرکت یا گروه به منظور منفعت، افراد دیگری را جذب نموده و توسعه زنجیره یا شبکه انسانی تداوم یابد که قانونگذار برای این جرم مجازات جریمه مالی حبس و شلاق در نظر گرفته است ." طرح ها و شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای علیرغم شباهت های ظاهری تفاوت های بنیادی در ساختار نحوه کسب درآمد پایداری اقتصادی و وضعیت حقوقی دارند، طرح های هرمی وفق مستند قانونی که قبلا ذکر شد کلاهبرداری مالی و غیر قانونی هستند و پس از مدتی فرو می پاشند در مقابل بازاریابی شبکه ای یک مدل قانونی از فروش مستقیم است که بر توزیع محصولات و کسب درآمد از فروش واقعی تاکید دارد و سیستم هایی پایدار هستند.
دراین مجال لازم است ذکر کنیم برای تشخیص یک شرکت قانونی از یک دسیسه هرمی می توان از معیارهای زیر استفاده کنیم :
الف : تمرکز فروش محصول :
اگر کسب درآمد وابسته به فروش محصول باشد یک شرکت قانونی است در مقابل اگر سودآوری تنها به جذب افراد جدید وابسته باشد یک طرح هرمی است .
ب : عدم نیاز به حق عضویت بالا :
شرکت های قانونی معمولا حق عضویت یا سرمایه گذاری اولیه اجباری ندارند .
ج : عدم وجود اجبار به خرید محصول برای ورود :
اگر شرکت اعضای خود را مجبور به خرید حجم زیادی از محصول کند این نشانهای از طرح هرمی است
د : پایداری درآمد :
در بازاریابی شبکه ای درآمد فرد وابسته به تلاش خود و شبکه فروش خود میباشد .
ه : وجود مجوزهای قانونی :
شرکت های قانونی دارای مجوزهای معتبر از نهادهای دولتی و نظارتی هستند .
طرح ها و شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای علیرغم شباهت های ظاهری تفاوت های بنیادی در ساختار نحوه کسب درآمد پایداری اقتصادی و وضعیت حقوقی دارند، طرح های هرمی وفق مستند قانونی که قبلا ذکر شد کلاهبرداری مالی و غیر قانونی هستند و پس از مدتی فرو می پاشند در مقابل بازاریابی شبکه ای یک مدل قانونی از فروش مستقیم است که بر توزیع محصولات و کسب درآمد از فروش واقعی تاکید دارد و سیستم هایی پایدار هستند.
در پایان بایستی تاکید کنیم که هدف عمدۀ این شرکت دانش بنیان ارائه خدمات نوین، بهینه و به صرفه اقتصادی به کاربران محترم با نیت کارآفرینی و اشتغال زایی در کشور می باشد و در این زمینه نیز به لطف خداوند منان موفق بودیم و بی صبرانه منتظر نظرات، انتقادات و پیشنهادات کارساز کاربران و مراجعه کنندگان عزیز و محترم خواهیم بود .
نمونه هایی از احکام منجر به صدور قرار منع تعقیب :
شهر:همه شهرها
نوع نامه :همه نامه ها
صادر کننده : شعبه 13 دادیاری دادسرای عمومی تهران
شماره بایگانی :9900908
تاریخ : 1399/08/20
موضوع :
تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات
کلاهبرداری
نتیجه :
قرار منع تعقیب
نظر به فقدان ادله کافی برای احراز و انتساب جرم و حاکمیت اصل کلی برائت مستنداً به ماده 256 ...
فاقد وصف جزایی است فلذا به لحاظ جرم نبودن موضوع دعوی صرف نظر از عناوین شکایت مستنداً به مواد 4 و 265 قانون آئین دادرسی کیفری مصوب ، قرار منع تعقیب نامبرده را صادر و اعلام می نماید.
صادر کننده : شعبه 5 دادیاری دادسرای عمومی انقلاب گرگان
شماره بایگانی :140103920002362519
تاریخ : 1403/11/14
موضوع :
تحصیل مال از طریق نامشروع و سوء استفاده و تقلب از امتیازات
نتیجه :
با تکیه بر اصل کلی برائت و به دلیل عدم کفایت ادله مستنداً به مواد 4 و 265 قانون آئین دادرسی کسفری مصوب 1392 با اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب صادر و اعلام میگردد
1_تحصیل مال از طریق نامشروع یاسو استفاده و تقلب از امتیازات
2_کلاهبرداری
نتیجه :
عدم احراز ارکان بزه معنونه و صرف نظر از این موضوع واجد وصف حقوقی میباشد یاخیر به لحاظ فقد دلیل اثباتی مستندا به اصل برایت وماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب نامبرده صادر و اعلام میگردد
صادر کننده : شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی وانقلاب علی آباد کتول
شماره بایگانی :0100613
تاریخ : 1401/09/06
موضوع :
کلاهبرداری
نتیجه :
نظر به اینکه شکات نیز طی شرحی درمورخ1401/9/2 درخواست ترک تعقیب پرونده کلاسه فوق را نموده مالا قرار ترک تعقیب متهمین فوق الذکر در اجرای ماده 79 قانون آیین دادرسی کیفریمصوب 1393 با اصلاحات بعدی صادرو اعلام میگردد.
صادر کننده : شعبه 20 بازپرسی دادسرای عمومی اصفهان (مجتمع 1)
شماره بایگانی :14030992000891747
تاریخ : 1403/09/22
موضوع :
عضویت در شرکتهای هرمی به منظور اخلال در نظام اقتصادی کشور
کلاهبردای
نتیجه :
دلالت بر حضور وی با آگاهی کامل در جلسه توجیهی داشته و مانور متقلبانه در پرونده احراز نگردیده لذا ارتکاب وقوع بزه کلاهبردای با کیفیت مدنظر قانون گذار منتفی می باشد
صادر کننده : شعبه 3 بازپرسی دادسرای عمومی اصفهان (مجتمع 1)
شماره بایگانی :0201280
تاریخ : 1403/02/22
موضوع :
تحصیل مال از طریف نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات
کلاهبرداری
نتیجه :
مانور متقلبانه که به صورت فعل مثبت فیزیکی می باشد از سوی شخص صورت بگیرد ثانیا باید این مانور متقلبانه نوعا فریبنده باشد یعنی عموم افراد جامعه با این مانور صورت گرفته فریب خورده ثالثا مالی از شخص مد نظر فاعل عمل برده شود. لذا جهت فقدان ادله کافی برای احراز جرم و کاحمیت اصل کلی برائت قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام میگردد.
صادر کننده : شعبه 13 دادیاری دادسرا عمومی ناحیه 31 (جرایم رسانه و رایانه)
شماره بایگانی :9900908
تاریخ : 1399/08/20
موضوع :
1- تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده وتقلب از امتیازات
2-کلاهبرداری
نتیجه :
نظر به فقدان ادله کافی برای احراز و انتساب جرم وحاکمیت اصل کلی برایت مستندا به ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب متهم صادرشد
تشکیل شرکتهای هرمی به منظور اخلال در نظام اقتصادی کشور
کلاهبرداری
تحصیل مال از طریق نامشروع
نتیجه :
با عنایت به جمیع اوراق و محتویات پرونده و صرف نظر از صحت و سقم موضوع معنونه و نظر به اینکه کارشناس محترم دادگستری در رشته امور بازرگانی بیان نموده است که هرمی بودن شرکت آی نوتی برای این جانب محرز نگردیده.
تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات
نتیجه :
رکن مادی بزه یاد شده از جمله توسل به وسایل متقلبانه محقق نگردیده است و به لحاظ جرم نبودن عمل ارتکابی مستنداً به ماده 265 قانون آئین دادرسی کیفری ، قرار منع تعقیب نامبرده صادر و اعلام می گردد.
صادر کننده : شعبه سوم دادیاری دادسرای انقلاب کرمان
شماره بایگانی :14031920002591931
تاریخ : 1403/08/20
موضوع :
کلاهبرداری
نتیجه :
نظر به فقدان ادله کافی برای احراز و انتساب جرم و حاکمیت اصل کلی برائت مستنداً به ماده 265 قانون آیین دادرسی و اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب صادر و اعلام می گردد
با عنایت به دفاعیات متهمین و تصویر مجوز فعالیت شرکت از اتحادیه کشوری صنف و کسب و کارهای مجازی و باتوجه به اینکه علی رغم ارسال قضایی و بررسی اسناد شرکت توسط ...
صادر کننده : شعبه اول دادسرا ی انقلاب شهرستان علی آباد کتول
شماره بایگانی :0400085
تاریخ : 1404/01/27
موضوع :
1.تحصیل مال نامشروع
2.کلاهبرداری
نتیجه :
نظر بهعدم پیگیری شاکی علی رغم ابلاغ و فقدان عدله کافی جهت اثبات وقوع جرم و انتساب آن به متهم بزه انتسابی از نظر این دادیاری محرز نمیباشد علی هذا با رعایت قایده درا وحاکمیت اصل عمومی برایت مستنبط از اصل 37 قانون اساسی وماده 4 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و نیز قایده عمومی تفسیر به نفع متهم به لحاظ فقدان ادله اثباتی و انتسابی کافی مستندا به مواد 264و265 و 270 قانون دادرسی یفری قرار منع تعقیب صادر و اعلام میگردد.
صادر کننده : شعبه 22 باز پرسی دادسرا ی عمومی و انقلاب کرمان
شماره بایگانی :0301075
تاریخ : 1404/01/19
موضوع :
اتهام کلاهبرداری
نتیجه :
به لحاظ فقدان وصف کیفری و حاکمیت اسل بر برایت مستندا به اصل 37 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و مواد 4 و 265 قانون آیین دادرسی کیفری قرارمنع تعقیب صادر و اعلام میگردد.
صادر کننده : شعبه اول بازپرسی دادسرزای عمومی انقلاب شهرستان علی آباد کتول
شماره بایگانی :0300285
تاریخ : 1403/11/28
موضوع :
1.تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوئ استفاده و تقلب از امتیازات
2. کلاهبرداری شبکه ای
نتیجه :
بنا به مراتب معنونه به جهت فقدان ادله کافی مبنی بر وقوع بزه های معنونه و حاکمیت اصل کلی برایت مستندا دبه مواد 4 و 265 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب1392 و اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب صادر و اعلام میگردد.
عطف به درخواست شرکت گسترش طراحان نقش الماس جهت فک پلمپ دفتر واقع در شهرستان یزد
نتیجه :
اتحادیه کشوری کسب وکارهای مجازی مبنی برفعالیت این شرکت به صورت تک سطحی و انجام امور پشتیبانی توسط آن شرکت جهت استحضارارسال میگردد مدعیست دستور فرماییدضمن بررسی موضوع اقدامات لازم را دراین خصوص معمول نمایند.
تحصیل مال از طریق نامشروع و سو استفاده و تقلب از امتیازات
نتیجه :
صرف نظر از صحّت و سقم ادهای شاکی و نظر به فقدان ادله کافی برای احراز و انتساب جرم و حاکمیّت اصل کلّی برائت مستنداً به ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام میگردد.
هولدینگ دانش بنیان گسترش طراحان نقش الماس فعال در هفت حوزه مختلف فعال می باشد که یکی از مهم ترین حوزه های فعالیتی این هولدینگ در حوزه فناوری اطلاعات و بازاریابی دیجیتال با برند تجاری iNoti (آی نوتی) است و دارای جمیع شرایط مذکور در خصوص فعالیت بازاریابی تک سطحی است و به همین دلایل این شرکت بیش از یک دهه است که فعال بوده و همچنان قوی و ثابت قدم به فعالیت خود ادامه می دهد . در پایان بایستی تاکید کنیم که هدف عمدۀ این شرکت دانش بنیان ارائه خدمات نوین، بهینه و به صرفه اقتصادی به کاربران محترم با نیت کارآفرینی و اشتغال زایی در کشور می باشد و در این زمینه نیز به لطف خداوند منان موفق بودیم و بی صبرانه منتظر نظرات، انتقادات و پیشنهادات کارساز کاربران و مراجعه کنندگان عزیز و محترم خواهیم بود .