تکنیکپلوس

با تکیه بر بیست سال تجارب ارزشمند و پربار با افتخار از موفق ترین تعمیر گاه ها در زمینه تعمیر انواع پلوس خودروهای داخلی و خارجی در سطح اصفهان می‌باشد.


 تکنیک پلوس ارایه دهنده بهترین خدمات خودرویی نظیر 

فروش انواع پلوس خودروهای سواری ایرانی و خارجی
 تراشکاری سیستم تعلیق

تعمیر و فروش سرپلوس ( با
 ضمانت )

تعمیر و فروش مشعلی پلوس ( با ضمانت )
تعمیر سه شاخه پلوس
تعویض گردگیر و گریس و بس
تعویض انواع بلبرینگ پلوس
تعویض انواع بلبرینگ چرخ
تعویض انواع دسته موتور
تابگیری و بالانس شافت پلوس
انواع پرس کاری و تراشکاری
فروش انواع پلوس کامل اورجینال ، شرکتی ، چینی ( با ضمانت )







پلوس و ماهیت آن 


پلوس چیست ؟

پلوس ، این قطعه نیروی موتور و گیربکس را به چرخ ها منتقل می کند. در  این ادامه به ماهیت ، عملکرد ، ساختار ، علل خرابی ، نشانه های خرابی پلوسها  و چگونگی برطرف کردنشان خواهیم پرداخت.


شافت طولی  که از جلو به عقب در حال فعالیت است ، شافت محرک و  شافت عرضی ( از دیفرانسیل به چرخ را ) شافت محور یا پلوس می نامند.

وسایل نقلیه دیفرانسیل جلو دارای دو پلوس هستند ، در حالی که وسایل نقلیه چهار چرخ محرک ممکن است دارای دو پلوس و چهار شافت محوری باشند. پلوسهای کوتاه به طور معمول از جنس فولاد جامد هستند ، در حالی که شافت های محرک طولانی تر معمولاً از فولاد لوله ای ، آلومینیوم یا فیبر کربن هستند تا وزن را کاهش دهند.


نحوه عملکرد پلوس در خودروهای قدیمی و جدیدباهم تفاوت دارند . این قطعه در اتومبیل های قدیمی عمل انتقال نیرو را با استفاده از تعداد زیادی ساچمه انجام می دهد. ولی  در اتومبیل های جدید انتقال نیرو توسط یک سه شاخه  انجام میشود . شما می توانید برای تعمیر پلوس در اصفهان با ما تماس حاصل فرمائید.


 

اجزای پلوس

ساختمان و اجزای پلوس : 

سرپلوس :


قطعه ای است که پلوس را به چرخ ها متصل کرده و نقش اصلی و مهم را در انتقال نیرو و سیستم تعلیق خودرو بر عهده دارد. در انتهای پلوس قسمتی که چرخ ها به پلوس متصل می‌گردد؛ باید متحرک باشد تا موقع عبور در پیچ و خم‌های جاده و هنگام دور زدن و پیچیدن خودرو نرم کار کند تا شکسته نشود و سرپلوس است که این حرکت پیچشی و چرخش را انجام می‌دهد.


گردگیر:

قطعه ای قیف مانند است و همانطور که از اسم آن پیداست، گردگیر قسمتی است که وظیفه اش محافظت از قطعات داخلی در برابر گرد و خاک موجود در هواست و شامل قطعاتی می‌شود که روغن کاری شده اند.

چون پلوس از قطعاتی است که از درون محفظه ی موتور و گیربکس بیرون است، از این قطعه ی لاستیکی برای حفاظت آن در برابر گرد و خاک استفاده می‌شود، که با بست های مخصوص در جای خود بسته و محکم می گردد . در صورت مشاهده هرگونه مشکل در سرپلوس، می توانید به یکی از بهترین تعمیر پلوس اصفهان مراجعه و اقدام به تعمیر آن کنید.


مشعلی:

قطعه ای است که در انتهای گیربکس قرار گرفته و با اتصال به سه شاخه ی پلوس که داخل قسمت داخلی گیربکس قرار می‌گیرد به پلوس متصل می‌شود.

 نشانه های خرابی مشعلی شامل موارد زیر است :

·       لرزش خودرو در هنگام حرکت

·       گیربکس خودرو در حالت خلاصی ، دارای صداهای زیادی باشد

·       جا نرفتن دنده

·       صدای سایش


سه شاخه:

خرابی این قطعه، منجر به ضربه‌های متوالی به موتور و در نتیجه آسیب‌دیدن دسته‌موتورهای خودرو می‌شود.

نشانه های خرابی و نیاز به تعمیر پلوس:

1 )یکی از واضح ترین و مهمترین نشانه خرابی پلوسها ، شنیدن صدای تق تق  در هنگام دور زدن و چرخیدن  می باشد که نشان دهنده خرابی سرپلوس است. بنابرین بهتر است هر چه سریعتر به یک تعمیرگاه ماشین در اصفهان مراجعه فرمائید.

 

2 )برای اطمینان از خرابی یا سلامت سرپلوس ها ، کافی است فرمان را به یک طرف چرخانده و دور بزنید ، اگر صدای تق تق آمد ، قسمتی که فرمان به سمت آن چرخیده دچار خرابی سرپلوس شده است. درصورتی که به هرطرف چرخاندید و صدای تق تق را شنیدید ، سرپلوس دو سمت خودرو خراب شده است.

 

3 )یکی دیگر از نشانه های خرابی پلوس ، لرزش اتاق و دنده خودرو در هنگام حرکت با سرعت بالاست. در این حالت لازم است اقدام به بررسی این قطعات نمایید.

 

4 )اگر در زمان فشردن پا بر روی پدال گاز ، یا برداشتن پا از روی آن ، صدای تقه شنیدید ، لازم است بدانید که پلوس های شما آسیب دیده اند. شما می توانید با اطمینان کامل تعمیر خودروی خود را به ما بسپارید.

بدین منظور می توانید به شماره تماس 09136868006 تماس حاصل فرمائید.

دلایل خرابی پلوس ها:

1.    روشن کردن اتومبیل با هل دادن ، منجر به خرابی خواهد شد.

2.    بکسل کردن وسیله نقلیه ای که از اتومبیل شما وزن بیشتری دارد.

3.    پارگی و آسیب دیدن گردگیر، در صورت بروز این حالت ، گرد و غبار و ذرات معلق در هوا وارد محفظه پلوس شده و منجر به خرابی سرپلوس یا مشعلی می شود. علاوه بر این مشکل پارگی گردگیر ، سبب نشتی روغن از قطعات خواهد شد.

4.    انتخاب دنده نادرست و رانندگی اشتباه سبب وارد شدن فشار به دیفرانسیل و axle shaft می شود و در نهایت منجر به خرابی این قطعه خواهد شد.

5.    ترمز‌های ناگهانی یا استفاده نابه‌جا از ترمزدستی، سبب فرسایش پلوس و درنتیجه، ازکارافتادگی آن می‌شود.

6.    رها کردن ناگهانی کلاچ

7.    بی دقتی و عدم تعویض صحیح پلوس

8.    عدم بررسی و چک کردن منظم اتصالات پلوسها

پلوس خلاص کن چیست ؟

این قطعه برای اتومبیل های شاسی بلند است  ، و برای اینکه محور جلو همیشه درگیر نباشد، روی آن پلوس خلاص‌کن قرار می‌دهند و این کار چندین مزیت دارد. در یک خودرو که از نوع چهار چرخ نیست، وقتی خودرو در حال حرکت است، چرخش تایر‌های محور جلو باعث چرخیدن پلوس‌ها شده و این حرکت دورانی به درون هوزینگ دیفرانسیل منتقل می‌شود.

در نتیجه کرانویل شروع به چرخش کرده و پینیون را می‌چرخاند. چرخش پینیون باعث می‌شود تا گاردان جلو که به آن متصل است، همیشه در حال کار باشد. این درگیری دائم در قطعات محور جلو باعث می‌شود تا همیشه نیاز به مراقبت و سرویس و کنترل واسکازین دیفرانسیل جلو باشد و گریس‌کاری گاردان جلو همیشه انجام شود . که در ناحیه چهار‌شاخ‌ها مشکلی پیش نیاید.

اما وقتی پلوس خلاص‌کن ‌روی محور جلو نصب می‌شود، انتقال حرکت از تایر‌ها به پلوس قطع شده و در نتیجه تمام قسمت‌های بعدی یعنی کرانویل، پینیون، چهار‌شاخ‌ها و گاردان در زمانی که لازم نیست، حرکتی ندارند. پلوس خلاص‌کن دارای یک چرخ‌دنده نیز میباشد

خرابی پلوس

عیب یابی و رفع مشکل

v   وقتی اتومبیل در حال حرکت است :

در حالتی که  صدایی از موتور، پلوس، فرمان و شنیده شود، برای شروع بررسی اتومبیل ، ابتدا  باید آن را در یک سطح صاف با سرعت متوسط و گاهی همراه با شتاب و یا پیچیدن رانده و به موارد زیر دقت نمایید :

  • ü      در صورتی که  هنگام دور زدن صدای کلیک (چک چک) به گوش برسد احتمال خرابی مفصل بیرونی وجود دارد.

  • ü      اگر هنگام دور زدن در دنده معکوس صدا بیشتر شود ، مفصل بیرونی باید تعویض گردد.

  • ü      اگر هنگام شتاب و یا حرکت از حالت توقف صدای تق تق شنیده شود احتمال دارد که علت آن  لق بودن  مفصل داخلی یا بیرونی، و یا لقی زیاد دنده های دیفرانسیل یا جعبه دنده می باشد.

  • ü      اگر با افزایش سرعت، ارتعاشات بیشتر شود به احتمال زیاد ناشی از بالانس نبودن تایر یا چرخ و یا خمیدگی یکی از نیم پلوس‌ها و یا افتادن وزنه ارتعاش گیر روی پلوس است.

  • ü      در خودروی دیفرانسیل عقب ، عوامل خرابی می‌تواند نشتی روغن از بلبرینگ چرخ، ایجاد صدا، بریدن پلوس و از حرکت افتادن خودرو باشد.

ü       

v   وقتی اتومبیل متوقف است  :

  • ü      سالم بودن گردگیرها را بررسی نمایید . اگر گردگیرها پاره شده باشند، در اثر خروج گریس و نفوذ گرد و خاک و رطوبت، با چند ساعت رانندگی مفصل‌ها آسیب دیده و خراب می‌شوند. حالت پوسیدگی گردگیر نشانه گریس نامناسب و یا حرارت زیاد است.
  • ü      لقی میل پلوس و جعبه دنده بررسی شود. در صورت وجود لقی باید بررسی شود که عامل لقی سایش هوزینگ و یا سایش سرپلوس می باشد و قطعه معیوب تعویض شود.
  • ü      مطمئن شوید همه بست های گردگیرها سفت بسته شده‌اند. نشت گریس را بررسی کنید. اگر گردگیری شل است آن را کمی عقب بکشید. اگر ظاهر گریس شیری و یا کف آلود باشد نشانه نفوذ آب است. اگر گریس بین انگشتان حالت زبری داشت نشانه نفوذ گردوغبار است.
  • ü      در هنگام تعویض میل پلوس و سرپلوس  به ابعادی مانند طول رزوه (محل نصب مهره سر چرخ)، طول خار سمت توپی چرخ و قطر میل پلوس در ناحیه نصب در داخل جعبه دنده (داخل هوزینگ و محل قرارگیری کاسه‌نمد) باید توجه شود. بدین منظور برای تعمیر خودروی خود و تعمیر پلوس در اصفهان می توانید با ما ارتباط حاصل فرمائید.

گالری

سخن پایانی

پلوس ها یکی از قطعات مهم و حیاتی در سیستم جلوبندی خودروها محسوب می شوند که امکان حرکت خودرو وابسته به سالم بودن این قطعه است. همان گونه که بیان شد زمان تعمیر پلوس ها معمولا با شنیدن صداهای تق تق و غیر عادی همراه است که در صورت شنیده شدن آن باید نسبت به آن حساس بوده و فورا بررسی به عمل آید. زیرا تعمیر نکردن پلوس ها علاوه بر آسیب به سایر قطعات، سبب بروز حوادثی از جمله واژگونی خودرو نیز می شود که لازم است به صورت دوره ای نسبت به چک کردن و تعمیر پلوس ها از جمله گردگیر آن در اقدام کنید.

**برای دریافت خدمات خوردرویی خود با ما در تماس باشید **

09136868006

** خدمات ارائه دهنده با کیفیت و ضمانت و قیمت مناسب  **

گالری


نقشه

تماس با من :

09136868006      محمد کرمانی