بیوگرافی

به نام آنکه هنر و زیبایی آفرید

مولود زرندی متولد 1352 ساکن تهران 

از دوران کودکی عاشق هنر نقاشی بودم و از کشیدن نقاشی لذت می بردم. با وجود استعداد و علاقه فراوان به دلیل مخالفت خانواده نتوانستم در هنرستان و دانشگاه هنر ادامه تحصیل دهم و در رشته علوم تجربی دیپلم گرفتم اما عشق به نقاشی باعث شد مسیر هنریم را رها نکنم و نقاشی را از طراحی تا رنگ روغن فرا بگیرم تا این که مورد تشویق استاد قرار گرفتم و به هنرجویان آموزش می دادم.

پدرم بزرگترین حامی و مشوق من در این مسیر بود. بعد از فوت ایشان در سال 1390 احساس کردم تکیه گاهم را از دست دادمو چند سالی از نقاشی فاصله گرفتم تا این که در سال 1397به واسطه یک اتفاق نخستین اثری که پس از سال ها دوری خلق کردم پرتره ای از یک دختر و پدر بود نقاشی که برای من معنایی عمیق داشت و نقطه آغاز بازگشتم به دنیای هنر شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جهت ارتباط سریع کلیک کنید 

مولود زرندی اصل

اگر شما هم به یک رزومه آنلاین حرفه‌ای، شیک و اختصاصی نیاز دارید، خوشحال می‌شوم همراهتان باشم. جهت ارتباط روی گزینه ارتباط با ما کلیک کنید👇🏻

مولود زرندی اصل

تماس با من

مولود زرندی اصل

آمار بازدید

10
281
281
281