اجرای شیروانی لواسان


سقف شیروانی دوبلکس


اجرای شیروانی لواسان


سقف شیروانی شینگل


اجرای شیروانی لواسان


نمای شیروانی جلوی ساختمان


اجرای شیروانی لواسان


اجرای شیروانی لواسان


سقف شیروانی ساده


اجرای شیروانی لواسان


اجرای شیروانی لواسان


مدل شیروانی بالکن


اجرای شیروانی لواسان


سقف شیروانی دوشیب


اجرای شیروانی لواسان


سقف شیروانی آندویلا


اجرای شیروانی لواسان


سقف شیبدار مدرن


اجرای شیروانی لواسان


سقف شیروانی فلزی



اجرای شیروانی لواسان


اجرای حرفه ای شیروانی لواسان

توضیحات

مهارت ها

اجرای شیروانی لواسان

 اجرای سقف شیروانی

شیروانی لواسان

نصب شیروانی فلزی

اجرای شیروانی لواسان

اجرای شیروانی مدرن

شیروانی کار لواسان

اجرای شیروانی ساده

اجرای شیروانی مدرن لواسان


مراحل اجرای شیروانی در لواسان:


1_ زیرسازی و آهن‌کشی سقف:

سقف شیروانی باید تحمل شرایط سخت اعم از بارش برف و باران سنگین و وزش بادها را داشته باشد. از این رو زیرسازی و آهن‌کشی سقف، اهمیت بسیاری در استحکام سازه خواهد داشت. اصولاً این زیرسازی با چوب و پروفیل فلزی انجام می‌گیرد و پروفیل فلزی نسبت به چوب کیفیت بهتری ارائه می‌دهد. در این راستا مهندسین شیروانی لواسان ابتدا نشیمنی مناسب برای قرار دادن زیرسازی سقف شیروانی آماده می‌نمایند. به این شکل که کلافی از پروفیل فلزی بافته و به کمک اتصالات مناسب آن را به بدنه و اسکلت ساختمان متصل می‌نماید. بافتن کلاف بر پایه تعیین میانه سقف، ارتفاع ساختمان، طول دهانه و نوع مصالحی که قرار است سقف را پوشش دهد، انجام می‌گیرد. با توجه به نوع سقف شیروانی ابتدا بلندترین طرف یا جانب سقف پیاده‌سازی شده و به ترتیب به سمت کوتاه‌ترین آن‌ها پیش می‌رود.



2_اندازه زدن و برش ورق‌های فلزی:

حال که زیرسازی انجام شد، ورق‌های گالوانیزه مناسب با سقف شیروانی که اغلب از نوع عرشه فولادی است باید به صورت طولی، برش داد شوند. طبق استاندارد، طول هر ورق گالوانیزه باید 9.8 یا 32 فوت در نظر گرفته شود. برش این ورق‌ها ساده است و به کمک دستگاه فرز، اره گرد یا قیچی مخصوص این کار انجام می‌گیرد اما در صورت تمایل می‌توانید این فرایند به را متخصصین ما در اجرای شیروانی لواسان بسپارید. لازم به ذکر است که در صورت استفاده از دستگاه فرز، سرعت عمل و دقت بیشتری در کار خواهید داشت؛ این در حالی است که به کمک اره و قیچی احتمال خطا بیشتر خواهد بود و نیروی کار شما برای انجام این فرایند زمان بیشتری نیاز دارد.



3_سوراخ کردن ورق‌ها:

حال که فرایند برش انجام شد، برای اتصال ورق‌ها به آهن‌کشی یا زیرسازی سقف باید آن‌ها را برش دهید. در صورتی که ورق‌های مخصوص این کار را به صورت آماده خریداری کرده باشید؛ متوجه وجود سوراخ در آن خواهید شد اما اگر فرایند آماده‌سازی ورق گالوانیزه بر عهده خودتان است باید یک مته شماره 5 تهیه نموده و با دقت سوراخی در فاصله 15.3 از لبه و 2.4 از گوشه ورق را سوراخ نمایید. به این شکل ورق‌ها برای پیاده‌سازی آماده شده‌اند.



4_پیچ کردن ورق‌ها به آهن‌کشی:

در ادامه باید به کمک پیچ‌های مخصوص، ورق‌های گالوانیزه را به زیرسازی یا آهن‌کشی سقف پیچ نمایید. دقت کنید برای این کار بهتر است انتهای ورق‌ها را با پلاستیک و چسب نواری بپوشانید تا باد در آن‌ها نفوذ نکند.



5-زدن خال جوش در اتصال آهن سقف و ورق سقف:

برای اتصال ورق‌های گالوانیزه به یک دیگر، دو راه پیش روی شما است. اول اینکه از پیچ و مهره استفاده نمایید. در این صورت باید از پیچ‌هایی با سایز 5.2×10 استفاده نمایید و هر ورق را روی ورق بعدی تا 5.5 سانتی‌متر اورلپ کنید. به این شکل احتمال نفوذ رطوبت به فضای زیرسازی وجود نخواهد داشت. اما روش ساده‌تر خال جوش زدن ورق‌های گالوانیزه به یکدیگر و چه بسا به زیرسازی آهنی است. در روش خال‌جوش شاید زمان بیشتری جهت نصب صرف شود اما استحکام نصب افزایش می‌باید. بعد از اتمام مراحل نصب، باید کلاهک مخصوص سقف‌های شیروانی در جای خود قرار گیرد تا پروژه به اتمام برسد.


راه های ارتباطی با اجرای شیروانی لواسان








سقف شیروانی لواسان

تماس با من