درب اتوماتیک چیست؟

درب اتوماتیک ( automatic door ) از نیازهای ساختمان های امروزی به شمار می رود دربهای اتوماتیک به دو صورت شیشه ای و پارکینگی در بازار وجود دارند که هر نوع آن مزایا و کاربرد خاص خودشان را دارند به همین دلیل در بین مردم بسیار محبوب و رایج شده اند.

درب های اتوماتیک شیشه ای را معمولا در اماکن پرترددی همچون بانک ،بیمارستان،مراکز تجاری،مراکز درمانی و هتل ها مشاهده می نماییم ،درب های برقی شیشه ای علاوه بر زیبایی که در نظر بیننده ایجاد می کند مانع از هدر رفت انرژی و انتقال انواع بیماری از طریق تماس با دستگیره ی درب ها می شود همچنین درب های خودکار شیشه ای انواع مختلفی دارند که با توجه به موقعیت پروژه می توان از یکی از مدلهای آن استفاده کرد.

دربهای اتوماتیک پارکینگی نیز به منظور سهولت در رفت و آمد و کاهش اتلاف وقت در باز و بسته کردن درب پارکینگ و افزایش امنیت طراحی و نصب می گیرند

مزایای درب های اتوماتیک 

1️⃣درب های اتوماتیک شیشه ای تردد سریع و آسانی را برای تمام اشخاص از قبیل کودکان، سالمندان، افراد معلول و کم توان فراهم می کنند.

2️⃣درب برقی کشویی به دلیل نداشتن شعاع بازشو و جمع شدن روی دیوار یا لت های ثابت کاملا مناسب برای قسمت هایی است که با محدودیت فضا روبرو هستیم یا عرض ورودی محدود است و خواهان استفاده حداکثری از عرض ورودی هستیم.

3️⃣درب‌های کشویی اتوماتیک فاقد هرگونه سروصدا هنگام باز و بسته شدن هستند و برای محیط‌های پرتردد به شدت توصیه می‌شوند.

4️⃣در رنگ های متنوعی از قبیل: مشکی و سفید مات، نقره ای، طلایی، شامپاینی و همچنین کاور استیل طلایی و نقره ای تولید می شوند و به راحتی با محیط منطبق می شوند.

5️⃣شیشه استراکچر اصلی درب های اتوماتیک شیشه ای است و از این رو مانع عبور نور نمی گردد و می توان دید کاملی به محیط بیرون داشت.

6️⃣درب های اتوماتیک امنیت خوبی ارائه می دهند و حتی می توان با نصب انواع اکسزکنترل ها امکان ورود با گذرواژه، اثرانگشت، کارت یا تگ را میسر نمود.

7️⃣یکی دیگر از مزیت های این درب های برقی جلوگیری از اتلاف انرژی می باشد.

8️⃣نصب درب اتوماتیک زیبایی و تأثیرات مثبتی در نمای ساختمان ایجاد می‌کند.

اجزای تشکیل دهنده درب های اتوماتیک 

درب اتوماتیک از اجزای مختلفی تشکیل شده است که در نمای کار قادر به دیدن تمام آن ها نیستید. درواقع این تجهیزات حرکت خودکار و بدون ایراد لنگه های درب را میسر می کند. در این بخش به اجزای تشکیل دهنده درب های برقی می پردازیم:

1️⃣اپراتور مهم ترین جزء درب شیشه ای برقی می باشد که انواع آن با قیمت و کیفیت متفاوت در بازار ایران موجود می باشد و تقریبا بیشترین قیمت درب شیشه ای مربوط به اپراتور آن است. اپراتور شامل موارد زیر می شود:

✅کیس و کاور کیس

✅موتور

✅کنترل باکس

✅هنگر

✅هرزگرد

✅تسمه

✅استوپ هنگر

✅سیم گیر

✅درپوش کیس

2️⃣شیشه سکوریت

3️⃣فریم آلومینیومی نیز به چند دسته تقسیم می شود:

1️⃣فریم آلومینیومی با رنگ الکترواستاتیک

2️⃣فریم آلومینیومی با رنگ آنادایز

3️⃣فریم آلومینیومی با کاور استیل

بهترین شرکت تعمیر کرکره برقی در اصفهان 

نحوه کارکرد درب های اتوماتیک 

به‌طور کلی کارکرد درب های اتوماتیک با روش های مختلفی امکان پذیر است. اولین و مرسوم ترین روش، نصب حسگرهای حرکتی و حرارتی است که به نام سنسور یا چشمی معروف هستند. سنسورها برای تشخیص حرکت با نور مادون قرمز کار می کنند. بدین شکل که سنسورها به محض تشخیص حرکت یا حرارت دستور باز شدن درب را به صورت سیگنال به اپراتور ارسال می کنند.


روش دیگر برای بازگشایی درب های اتوماتیک استفاده از ریموت کنترل می باشد. در تعداد ریموت هایی که می توان با درب اتومات ست کرد محدودیتی وجود ندارد به این معنا که برای سهولت در ورود و خروج اشخاص دارای صلاحیت هر تعداد ریموتی که بخواهیم میتوانیم با درب ست کنیم. با استفاده از ریموت می توان دیگر از سنسور استفاده نکرد یا آن را برای بازه های زمانی مختلف غیرفعال کرد.

 

یکی دیگر از روش‌های استفاده از درب اتوماتیک، بهره‌گیری از کلید یا اکسس کنترل‌های مختلف است. این روش بیشتر برای مکان‌هایی که نیازمند امنیت بیشتر هستند یا محیط‌های امنیتی محسوب می‌شوند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. به‌عنوان مثال، در این روش می‌توان تعیین کرد که برای ورود از گذرواژه، اثرانگشت، کارت یا تگ و برای خروج از سنسور یا پوش باتن استفاده شود

انواع مدل های درب های اتوماتیک 

می توان گفت تمامی درب های اتوماتیک شیشه ای در ایران را می توان به 2 گروه تقسیم کرد. گروه اول پکیج هایی می باشند که قسمت هایی از آنها در داخل ایران و قسمت هایی در کشور چین تولید می گردد که کیفیت خوبی هم نسبت به قیمتشان دارند و گروه دوم برندهایی اروپایی هستند که اغلب با موتور های دانکر آلمان و سنسور هاس ترکیبی بی اِی بلژیک تجهیز می گردند.

محل کارخانه تولید موتور دانکر در کشور آلمان می باشد. این کارخانه مدل های متنوعی از موتور های درب اتوماتیک را تولید می نماید. موتور های موجود اصلی دانکر از کیفیت بالایی برخوردار می باشد، در موتور های اصلی مشخصات موتور در بدنه حک گردیده است و نام دانکر موتور در بدنه ریخته گری شده است، شما به راحتی با ارسال سریال موتور از طریق ایمیل به شرکت دانکر موتور می توانید صحت اصالت کالای خریداری شده را استعلام نمایید.

بهترین شرکت تعمیر کرکره برقی در اصفهان 

مراحل نصب درب اتوماتیک 

💯شاسی کشی:

درب اتوماتیک برای نصب نیاز به سازه محکمی دارد که بتواند وزن متعلقات درب اتومات را متحمل شود، این سازه با قوطی های آهنی در مقاطع مختلف (40*40، 40*60، 40*80، 40*100) در اطراف دهنه انجام می شود که اصطلاحا به آن شاسی کشی می گویند. از آنجایی که محل نصب هر پروژه از نظر ابعاد، استحکام و زیرساخت کار باهم متفاوت است در نتیجه شاسی‌کشی هر پروژه با دیگری متفاوت است و تعداد و نوع قوطی‌ها با توجه به صلاحدید کارشناس مشخص می‌شود.

 

💯نصب فریم یو و درب ثابت:

فریم یو به دلیل استحکام شیشه های ثابت به قوطی پیچ می شود تا لنگه ثابت به صورت کشویی داخل آن فیکس شود. در این بخش کوچکترین ناترازی از طرف قوطی نصب شده منجر به اختلال در نصب شده کار باید باز شود و مجددا نصب گردد.

 

💯نصب پکیج و شیشه های متحرک:

پکیج به کیس درب اتوماتیک و متعلقات داخل آن، مانند موتور، کنترل باکس، هنگر، هرزگرد و... گفته می‌شود که روی قوطی بالای دهنه نصب می‌شود. سپس لنگه‌های متحرک به کیس متصل می‌شوند و این کار توسط هنگرهای داخل پکیج انجام می‌گیرد.

 

💯نصب فریم وسط دهنه:

شیشه های متحرک در راستای شیشه های ثابت نصب می گردند، از آنجایی که بالای شیشه های ثابت یو قرار می گیرد، در نتیجه فاصله ای به اندازه فریم یو بین بالای لت های متحرک تا کیس درب اتوماتیک ایجاد می شود، که این فاصله رو با فریم مخصوص که اصطلاحا به آن فریم وسط دهنه می گویند پر می شود که از دوبخش تشکیل شده است.

 

💯نصب چشمی و کلید چندحالته:

نصب چشمی و کلیدچندحالته جزو مراحل پایانی کار می باشد. چشمی شامل دو بخش برای ورود و خروج است که باید به کیس متصل شوند و در نهایت نوبت به نصب کلید چندحالته می‌رسد که وضعیت درب را تعیین می‌کند. در نهایت کاورکیس برای پنهان کردن محتویات داخل کیس نصب می گردد.

 

💯راه اندازی:

در مرحله آخر نوبت به تست درب اتوماتیک می رسد و سنسورها باید ورود و خروج افراد را تشخیص داده و درب می بایست به درستی باز و بسته شود و در نهایت کار به کارفرما تحویل گردد.

گالری

نمونه کارها

معیار اصلی در انتخاب بهترین درب اتوماتیک 

درب های اتوماتیک امروزه بسیار پرکاربرد بوده و با قابلیت های بالایی که دارند در ورودی های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. اما اینکه در انتخاب نوع و برندهای مختلف موجود در بازار چه معیاری را در نظر بگیریم تا به بهترین انتخاب برسیم موضوعی است که دراینجا بدان می پردازیم.


درب های اتوماتیک از اجزای مختلفی شامل موتور الکتریکی، سیستم انتقال نیرو، مرکز کنترل هوشمند، ریل و کاور، سنسورهای تشخیص حرکت، پنل کاربری منوآل، ریموت کنترل، فریم ها و در نهایت شیشه تشکیل شده اند و تمام موارد مورد استفاده معیار اصلی در انتخاب درب اتوماتیک به شمار می روند.

 

شرکت های معتبر ارائه دهنده درب های اتوماتیک برای درب های با ابعاد بزرگ و پرتردد معمولا از موتور های کمپانی آلمان استفاده می نمایند. دیگر شاخص اثرگذار بر کیفیت درب اتوماتیک، سیستم انتقال قدرت موتور به لت های متحرک می باشد. در تمامی اپراتورها از مکانیزم تسمه و هرزگرد برای انتقال قدرت به درب های متحرک استفاده می شود. استفاده از تسمه با کیفیت بالا و تقویت شده و بلبرینگ های مناسب در هرزگرد به منظور تضمین حرکت یکنواخت و بی صدای درب ضروری می باشد.

بهترین شرکت تعمیر کرکره برقی در اصفهان 

مهارت ها

توانایی شناخت اجزا تشکیل دهنده اپراتور شیشه ای 

آشنایی بصورت کاملا تخصصی و عملی 

توانایی تنظیمات ریسیور

تنظیم سرعت باز و بسته شدن

توانایی نصب قطعات 

نحوه نصب عملی و تخصصی قطعات

توانایی نصب چهارچوب

نصب گونیا در درآوردن چهارچوب

توانایی اندازه گیری دقیق برای سفارش 

اندازه گیری دقیق و نحوه سفارش بصورت حرفه ای

توانایی رفع عیب

رفع عیب ها بصورت کاملاً اصولی و حرفه ای

نقشه

تماس با من

گالری

قطعات کاربردی درب های اتوماتیک